Sam Darris – La meva història

Aquest es el meu primer post en català al meu blog. I aixi aprofito per a explicar la meva historia, que a aquestes alçades de la pelicula, ja te uns cuants capitols.

De manera que fare zservir la web, pero a documentar la meva vida personal i sobretot artistica.

Vaig neixer a Barcelona el 18 de setembre de 1976 a Barcelona. Aqui teniu una fotografia de cuan realment vaig neixer artisticament. Recordo precisament el moment, en que agafar a la reixz del jardi, vaig començar a somiar amb «Alchemy» de Dire Straits. No entenia que feien, ni quina tecnica utilitzaven, pero ja sabia que voliua de dicar la meva vida a fer aixo.

Escriure cançoins va ser una de les formes d’expressio que em van atrapar desde que tinc us de rao.

Inmediatament despres, vaig a adoptar a Sinatra coma a pare musical gracies a tio Ricard. El em va fer veure que la sensibilitat musical, no te res a veure a edat o estil. Es una energia atemporal, que toca l’anima. Pasava les tardes amb ell, escoltant els seus discos de swing america.

Coneixia tot el repertori de Sinatra avans dels 20 anys….

A partir d’alla durant la meva adolescencia, el pop català, Guns ‘n Roses, Bon Jovi, Elvis Presley, Bowie…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *