Curs de Cant

Hola, sóc en Sam Darris… T’explico la meva història fins ara…

Vaig néixer a Barcelona al 1976 a pesar de no tenir antecedents musicals a la família, la curiositat per la música em va copsar de ben petit.

Recordo un moment en el qual amb 8 anys, jugant al jardí i escoltant Alchemy de Dire Straits, ho vaig veure clar. No sabia, quines notes o tècniques feien servir, però vaig decidir dedicar la meva vida a la música.

This is Sam Darris in his first gig ever!

El meu primer grup de música va ser als 14 anys amb el meu bon amic Eloi Ortells i es deia Kontra-Band… En aquestes imatges en el nostre bolo de debut on no ens van voler pagar… Superar aquest cop, va ser un acte d’heroïcitat.

Adorador de les grans bandes, el somni de la banda de rock, sempre va estar al meu imaginari, en vaig fer dotzenes al llarg dels anys. A pesar d’això i gràcies a la influència musical del meu tio Ricardo, vaig aprendre tot el repertori de Sinatra abans dels 20 anys. Elvis, també va ser un dels primers repertoris que vaig saber de memòria..

Vaig poder agafar experiència amb les orquestres de ball. La primera va ser l’Orquestra Aitana de Vinaròs. Desprès del meu primer any la gran orquestra Janio Marti em va contractar amb 21 anys i sense cap experiència… El primer any va ser duríssim i vaig estar a punt de ser acomiadat. Però la meva voluntat i el meu morro en fer-me passar per presentador, em van sostenir a l’equip.

Desprès de 5 anys girant per tot l’estat espanyol amb més de 100 actuacions per any, vaig anar a l’Orquestra Traviatta. Després vaig ser cantant de l’orquestra Blanes, Setson i L’orquestra costa brava.

Desprès d’un llarg periple «orquestreru», vaig produir i enregistrar una llarga sèrie de cançons electròniques, amb el mentoratge del Gran David Oleart.

Vaig començar a fer versions al Youtube amb els Del Pino Bros (ja en portem més de 200) i vaig començar a fer càstings de talent shows. Vaig participar a la Voz i a Got Talent.

Ara, començo a presentar el meu primer disc original en català.

Pensant en tu, Paraula d’honor i Al meu costat i ara et presento Patriota.

Acabo de presentar la meva acadèmia cant 100% en línia

https://curs-de-cant-en-catala.teachable.com/p/curs-de-cant-professional

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *