Somiar fins al final – Disc original en català per Sam Darris

Encara que durant tota la meva carrera, sempre hem estrenat discs en l’estil clàssic (10/12 cançons) és en aquest últim treball on hem decidit, anar llençant cançó a cançó. Aquesta nova manera de presentar la música, és millor, per raons de producció i també per qüestions de promo.
Aquí pots sentir l’àlbum, que ja compta amb 6 cançons originals en català, produïdes per l’Eloi Ortells (Pensant en tu) i per en Joan Tena (Paraula d’honor, Patriota, Al meu costat, Somiar fins al final i Les brases de l’amor)

Estic gaudint de la música, més que mai abans i és la veritable missió de la meva vida.
Ja estem en procés d’enregistrament de la setena peça «Històries d’amor» que serà publicada aquest mes de desembre.
Les tres cançons finals que completaran l’àlbum, seran «Meravellós viatge», «Aquelles hores fosques» i «Ara»
Un àlbum optimista i molt personal o explico la meva vida i em despullo com mai abans.

Hi ha una desena de cançons més en la fase de composició, que és probable que produïm en aquest any 2022, però segurament entraran en un nou àlbum en català, que serà el segon. Després de 4 discs originals en anglès aquest és el primer disc en català de la meva carrera i no crec que sigui l’últim.
Moltes gràcies per tot!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *