3 – Somiar fins al final

Les brases de l’amor

Les brases de l’amor és una cançó escrita la nit de Cap d’Any de 2020. A pesar que tenim xemeneia a casa, mai la fem servir. Tot i així donades les situacions del sector pel confinament, vam veure com és cancel·lava el Cap d’Any a Vall de Núria, dos dies abans.
Vam dir, que farem tantes hores i vam decidir encendre la llar de foc. Veure el progrés del foc al llarg de la nit, em va fer pensar en la similitud que té amb l’amor a les persones. Al principi, el foc i la fusta són coses diferents, ho pots veure. En canvi, un cop es fa brasa, el foc i la fusta són una mateixa cosa. Ja no es poden diferenciar l’una de l’altre.

Somiar fins al final – Disc original en català per Sam Darris

Encara que durant tota la meva carrera, sempre hem estrenat discs en l’estil clàssic (10/12 cançons) és en aquest últim treball on hem decidit, anar llençant cançó a cançó. Aquesta nova manera de presentar la música, és millor, per raons de producció i també per qüestions de promo.
Aquí pots sentir l’àlbum, que ja compta amb 6 cançons originals en català, produïdes per l’Eloi Ortells (Pensant en tu) i per en Joan Tena (Paraula d’honor, Patriota, Al meu costat, Somiar fins al final i Les brases de l’amor)

Estic gaudint de la música, més que mai abans i és la veritable missió de la meva vida.
Ja estem en procés d’enregistrament de la setena peça «Històries d’amor» que serà publicada aquest mes de desembre.
Les tres cançons finals que completaran l’àlbum, seran «Meravellós viatge», «Aquelles hores fosques» i «Ara»
Un àlbum optimista i molt personal o explico la meva vida i em despullo com mai abans.
Hi ha una desena de cançons més en la fase de composició, que és probable que produïm en aquest any 2022, però segurament entraran en un nou àlbum en català, que serà el segon. Després de 4 discs originals en anglès aquest és el primer disc en català de la meva carrera i no crec que sigui l’últim.
Moltes gràcies per tot!

Somiar fins al final

Avui estic molt content de presentar «Somiar fins al final». La cançó que dóna títol a l’àlbum en català.
És una cançó optimista que vol transmetre una visió optimista i esperançada a pesar de la situació.
Aquesta primavera ens ressorgirà i tornarem a ser un sector d’importància

 

AgraïmentsVull agrair sobretot en Tin i la Flore del Circ Petit, per tenir la gentilesa de posar el Circ a disposició per a fer el videoclip de la cançó.
Un videoclip que crec que ens sorprendrà a tots i ens farà somiar.També com sempre, és un total privilegi comptar amb el talent d’un gran amic i col·laborador, en Joan Tena.
Extraordinari músic i productor que m’ajuda en aquesta aventura musical en català.

hypeddit.com/link/tzuf8z

*Pots escoltar-la en aquest enllaç

PATRIOTA 2021 – SAM DARRIS

Patriota va ser una idea que feia temps que em rondaba el cap. La situació dels catalans es tan anormal, que vaig pensar que els artistes teniem l’obligació de fer quelcom al respecte.

Vaig pensar, si nomes ens exhibim sense rerefons, potser els artistes som prescindibles, o no fonamentals. Aixi dons, dins del disc en catala «Somiar fins al final» presento PATRIOTA. Una canço sentida que va mes enlla del pop/rock i preten aportar una eina relligadora a la societat. En contra de ningu, a favor dels catalans.

Aquí la tens a spotify:

Aquesta es la lletra complerta amb els acords:

CGAm

Som catalans,

aquesta terra es nostra. 

Due el nostre nom 

Em / Am  (Estrofa) 

F/ G/ C (Pon) Em

Em / Am  (Estrofa) 

Som aqui per aturar a aquells

que han fet servir el nostre nom 

i el nostre vot

 per omplir-se les butzaques a 

l’ensems que eixugaven……….la nostra dignitat 

i la nostra esperança 

F/ G/ C /Am (Pon) Em

Esperança de sobreviure com a nació,

En nosaltres no hi van trobar el discurs de la victima 

sino el discurs del qui se sap David contra Goliat,

 i malgrat tot, empunya amb fermesa la fona, 

disposat a guanyar o a morir 

CG

Am

Som catalans,

aquesta terra es nostra. 

Du el nostre nom

Gràcies a tots i totes!

Patriota – Estrena l’1 de febrer

Patriota és la meva nova cançó original en català. Dins l’àlbum “Somiar fins al final”, és el quart llançament.
Primer va ser “Pensant en tu”, seguidament vaig llançar “Paraula d’honor”, “Al meu costat” i ara anuncio l’estrena de “Patriota”
És la primera vegada que faig una cançó amb rerefons polític, però en aquesta ocasió crec que val la pena.
La situació dels catalans és anòmala i ha de ser el poble qui resolgui.
La visió de la cançó és la de l’orgull del català. Sense complexos, reivindicant-nos com a nació.
En aquest enllaç pots fer el pre-save (prereserva) a Spotify. Això ajuda molt a què l’algoritme de Spotifiy col·loqui la cançó. No té cap cost i ajudarà molt a la seva difusió. Aquí tens l’enllaç:

https://smarturl.it/samdarris

A més a més, si et vols implicar en la promoció d’una cançó molt important per al moment històric en el que som, pots entrar al grup de promoció en aquest grup de Watsapp:

https://chat.whatsapp.com/BDIABTmsOfP2iYpFpJqG0r

Som un grup de patriotes que mirarem de fer arribar la cançó al màxim nombre de persones.
Aquí també pots seguir-me al Tik Tok que he fet exclusivament en català:

https://www.tiktok.com/@samdarriscatala

Moltes gràcies pel teu suport i espero que gaudeixis d’aquest llançament de dilluns 1 de febrer de 2021
Salut i força!

Sam Darris – Patreon Page

I just started mi Patreon Page. It is a place, where I want to share my inner world.
Get all the acces to my mind and all the creative ideas I’m working on. This would help me dramatically and if you like my music it would mean the world to me.
Here you have a link to the page, I wish to see you inside.

https://www.patreon.com/samdarris

Curs de Cant

Hola, sóc en Sam Darris… T’explico la meva història fins ara…
Vaig néixer a Barcelona al 1976 a pesar de no tenir antecedents musicals a la família, la curiositat per la música em va copsar de ben petit.
Recordo un moment en el qual amb 8 anys, jugant al jardí i escoltant Alchemy de Dire Straits, ho vaig veure clar. No sabia, quines notes o tècniques feien servir, però vaig decidir dedicar la meva vida a la música.

This is Sam Darris in his first gig ever!

El meu primer grup de música va ser als 14 anys amb el meu bon amic Eloi Ortells i es deia Kontra-Band… En aquestes imatges en el nostre bolo de debut on no ens van voler pagar… Superar aquest cop, va ser un acte d’heroïcitat.
Adorador de les grans bandes, el somni de la banda de rock, sempre va estar al meu imaginari, en vaig fer dotzenes al llarg dels anys. A pesar d’això i gràcies a la influència musical del meu tio Ricardo, vaig aprendre tot el repertori de Sinatra abans dels 20 anys. Elvis, també va ser un dels primers repertoris que vaig saber de memòria…
Vaig poder agafar experiència amb les orquestres de ball. La primera va ser l’Orquestra Aitana de Vinaròs. Desprès del meu primer any la gran orquestra Janio Marti em va contractar amb 21 anys i sense cap experiència… El primer any va ser duríssim i vaig estar a punt de ser acomiadat. Però la meva voluntat i el meu morro en fer-me passar per presentador, em van sostenir a l’equip.
Desprès de 5 anys girant per tot l’estat espanyol amb més de 100 actuacions per any, vaig anar a l’Orquestra Traviatta. Després vaig ser cantant de l’orquestra Blanes, Setson i L’orquestra costa brava.
Desprès d’un llarg periple “orquestreru”, vaig produir i enregistrar una llarga sèrie de cançons electròniques, amb el mentoratge del Gran David Oleart.
Vaig començar a fer versions al Youtube amb els Del Pino Bros (ja en portem més de 200) i vaig començar a fer càstings de talent shows. Vaig participar a la Voz i a Got Talent.

Audició Got Talent

Ara, començo a presentar el meu primer disc original en català.
Pensant en tu, Paraula d’honor i Al meu costat i ara et presento Patriota.
Acabo de presentar la meva acadèmia cant 100% en línia

https://curs-de-cant-en-catala.teachable.com/p/curs-de-cant-professional

Sam Darris – La meva història

Aquest es el meu primer post en català al meu blog. I aixi aprofito per a explicar la meva historia, que a aquestes alçades de la pelicula, ja te uns cuants capitols.
De manera que fare servir la web, per a documentar la meva vida personal i sobretot artística.

 

Vaig nèixer a Barcelona el 18 de setembre de 1976 a Barcelona. Aqui teniu una fotografia de quan realment vaig neixer artisticament. Recordo precisament el moment, en que agafar a la reixz del jardi, vaig començar a somiar amb “Alchemy” de Dire Straits. No entenia que feien, ni quina tècnica utilitzaven, pero ja sabia que volia dedicar la meva vida a fer això.
Escriure cançons va ser una de les formes d’expressió que em van atrapar desde que tinc us de rao.

Audició Got Talent Sam Darris

Inmediatament després, vaig a adoptar a Sinatra coma a pare musical gracies a tio Ricard. El em va fer veure que la sensibilitat musical, no te res a veure a edat o estil. Es una energia atemporal, que toca l’anima. Pasava les tardes amb ell, escoltant els seus discos de swing america.
Coneixia tot el repertori de Sinatra avans dels 20 anys….
A partir d’alla durant la meva adolescencia, el pop català, Guns ‘n Roses, Bon Jovi, Elvis Presley, Bowie…

© 2022 Sam Darris. Tots els drets reservats.

CONTADOR DE VISITAS

 


contador de visitas

Gràcies per la teva visita. Sam Darris ❤

Scroll to Top