4 – Format Musical

Presentació Musical de Sam Darris  

Hola ❤️ em dic Sam Darris. Fa molts anys que em dedico a la música professionalment. Sóc cantant, músic, compositor i professor de cant. Cant en solitari i també en duo (M’agrada Ballar). He participat en programes de televisió com La Voz, Got Talent o Top Star. Els meus estils musicals van des del Jazz, Soul, Blues, Rock, Pop, Pop Rock i amb el duet musical fem bolero, txa-txa, swing, corrido, merengue, música en català i passant per alguna balada també. Us passo una mica de material, perquè puguin valorar si els pot interessar. Els convido que vegin unes actuacions del meu duo: https://youtu.be/_YhJrbwg67U https://youtu.be/waBlXEKY5Ak https://youtu.be/5796uoUJg_I A l’enllaç següent us presento un concert que vam fer a Llíbia. És una recopilació dels temes que interpretem en aquest concert, en català: https://youtu.be/sSwVRlxceaM Aquí els presento la meva feina en solitari. Podeu escoltar el meu disc original en català “Somiar fins al final”: https://hypeddit.com/link/jmwg60 En aquest altre enllaç podeu escoltar versions que he gravat en estudi: https://www.youtube.com/playlist?list=PLNE3XuOJD_YyPRx9ro9wsmp9isQgCyKT_ I aquí, una mica de format acústic: https://youtu.be/MfH3PDGGYvM També podeu veure la meva audició a _Got Talent_ : https://fb.watch/8Bexbsb7ip/ En aquest enllaç podeu veure la meva col·laboració amb Corey Smith. https://youtu.be/UzAJFRAiiXM També he col·laborat amb David Oleart, Albert Neve, Abel Almena i amb els germans Del Pino Bros. Vaig gravar Like a Devil de Area i vaig actuar en directe al 20è aniversari de la coneguda discoteca. He treballat també amb la casa discogràfica Blanc i negre i hem sonat a Flaix Fm.
El meu telèfon de contacte és el 670059001 Una abraçada!
Sam Darris. ❤Somiar fins al final❤ Em poden seguir a les xarxes socials següents: Tiktok, Instagram, YouTube, Spotify, Facebook. A part hi ha disponible a Instagram i YouTube dos comptes destinats a la part de contractació (Management) tant un compte com a l’altre té el mateix nom: samdarris_management
El nostre telèfon per a contractacions és:
670059001 (Sam)
627508154 (Roser)
El nostre correu electrònic és:

booking@samdarris.com

roser@samdarris.com

❤ Somiar fins al final ❤


M’agrada Ballar. Duo de ball amb la millor selecció de ballables.

L’experiència del cantant Sam Darris (Ex – Janio Martí, Ex – Musicalia, Ex – Traviatta, Ex – Orquesta Blanes, Orquesta Setson, Orquesta Costa Brava) posa tota la seva experiencia en el sector amb la millor selecció de ball.
Un equip de so d’última generació amb una qualitat acústica de primer nivell, amb un cost de producció molt modest.
Des de els clàssics, bolero, cha-cha, swing, corrido, merengue passant per alguna balada i els últims estius per acabar també, ballant “suelto”.
Equip de so Yamaha amb il.luminació. Possibilitat de fer duo, trio o quartet segon les necessitats.
Vols la millor festa possible?
Truca’ns per telèfon 670059001
A nosaltres també ens agrada ballar!:)
A Instagram i YouTube tenim un compte destinat a la música de Sam Darris i M’agrada Ballar. Tant en un compte com l’altre té el mateix nom:
samdarris_management
El nostre telèfon per a contractacions és:
670059001 (Sam)
627508154 (Roser)
El nostre correu electrònic és:

booking@samdarris.com

roser@samdarris.com

samdarris_management@hotmail.com

© 2022 Sam Darris. Tots els drets reservats.
CONTADOR DE VISITAS

contador de visitas

Gràcies per la teva visita. Sam Darris ❤

Scroll to Top